MOLLER'S
Μουρουνέλαιο και λιπαρά οξέα:
Γιατί Μουρουνέλαιο Möller’s;
Πολυετής πείρα στην ορθή πρώτη ύλη και επεξεργασία. Η Möller’s ιδρύθηκε το 1854 κι έκτοτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παραγωγής ποιοτικού μουρουνέλαιου, βελτιώνοντας συνεχώς τις μεθόδους και τις τεχνικές παραγωγής και συντήρησής του. Η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού είναι αδιάλειπτη, φέρνοντας τη Möller’s στην πρώτη θέση στη Νορβηγία και στις Βόρειες χώρες από απόψεως φήμης και πωλήσεων.
Η πρώτη ύλη είναι θαλασσινά ψάρια από κρυστάλλινης καθαρότητας θάλασσες. Τα ψάρια αλιεύονται από μικρές ψαρότρατες και μεταφέρονται άμεσα στις μονάδες επεξεργασίας της Möller’s. Η επεξεργασία γίνεται το πολύ εντός 24 ωρών από τη στιγμή της αλιεύσης. Προστασία των ω-3 λιπαρών οξέων από την οξείδωση. Παραγωγή και συσκευασία σε ατμόσφαιρα αζώτου, συγκεκριμένο πάχος και χρώμα φιάλης για μέγιστη προστασία από τη φωτοχημική οξείδωση και προσθήκη βιταμίνης Ε για περαιτέρω αντιοξειδωτική προστασία.